Nescrise...

rămâi.

06/24/2017

Să îți uiți lumea. Să o uiți și să rămâi aici. Respiră adânc și dezbracă-ți umerii cu răbdare, lasă să-ți cadă haosurile pe podea. Dă-ți jos umbrele. Uită-le; vor pleca. Apropie-te.

Așază-te lângă mine. Desfă-mi stelele din păr, dă-mi jos cerul înnorat de pe tâmple. Ia-mi zilele de ieri de pe umeri, ia-mi gândurile ruginite de pe coapse. Eliberează-mi mâinile, sărută-mi palmele ce netezesc mereu și în zadar cutele acelui acum veșnic furtunos. Desfă-mi timpul de pe trup, clipă de clipă, căci m-a înfășurat în veșnicia neobositului trebuie. Trasează-mi gândurile, desenează-mi pe trup prezentul pe care îl așteptai de atâta timp. Uită totul și fii. Acum. Aici. Cu mine. Nu vorbi.

Am să îți opresc acele care te fac să clipești, îți voi desface timpul de pe încheieturi și-ți voi săruta rănile făcute de prea târziu-urile din a căror cauză ai alergat în urma inimii tale. Am să te ascund lângă inima mea. Aici ne e îngăduit să uităm de timp. Ni se dă un răgaz în care lăsăm munții împrăștiați pe podea și tăcem. Urmează-mă. Vino cu mine. Încet, lasă-mă să te conduc. Să nu mă lași de mână. Pierde-te în mine, rătăcește în cuvinte pe care ai vrea să le spui, însă amândoi le știm. Shhhhh.

Să faci atunci dragoste cu mine. Așa cum au făcut primii oameni. Să îți imaginezi că mă iubești într-o lume neștiută de nimeni, o lume creată pentru două inimi ce bat una înaintea celeilalte, ca să fie o inimă continuă. Să nu te oprești când răsare soarele vechii lumi. Să zăbovești asupra mea în lumea noastră care durează cât vrem noi. Să stai acolo până iubirea ia forma ta, a noastră, a mâinilor care îmbrățișează, a sărutului care binecuvântează fruntea, umerii… Să nu mai pleci. Să rămâi până când

Să mă culci apoi pe pieptul tău și să-mi săruți fruntea. Să-mi lași forma buzelor tale acolo, ca atunci când mă privesc în oglindă să îmi amintesc și să-mi găsesc curajul de a birui iarăși dorul și așteptarea. Să mă privesc și să știu că ești în mine, mă privești din închipuirea care-mi seamănă, doar că sunt eu tu. Să nu pleci înainte să mă trezesc. Să rămâi lângă mine. Să-mi respiri liniștea, visele, zâmbetul. Să-mi desenezi dragostea în scobitura umerilor, să aluneci spre inimă, să-mi găsești infinitele, să…

Să faci dragoste cu mine la infinit.

Fotografie: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *