Interviuri

Keep calm aaaaaaaaaand follow your dream!

05/22/2015

Articolul ăsta are ceva vechime. Bianca e la fel de ambițioasă. La fel de hotărâtă. Ba chiar și mai și. Nu a renunțat la jumătatea drumului. A mers mai departe. A muncit. Muncește și lucrează la visul ei.

Bianca, îți doresc un drum binecuvântat și plin de bucurii. God bless you, dear girl! 🙂

E omul care visează dar e atent pe unde merge.

Bianca ne dezvăluie secretul împlinirii unui vis: nu stai cu ochii închişi, nu pocneşti din degete, nu desemnezi pe nimeni să-ţi facă treaba, ci munceşti. Nu e uşor, nu e comod, nu e piece of cake. E muncă! Sacrificiu, trudă, renunţare în favoarea visului tău. Asta faci dacă vrei să-ţi atingi ţinta, PUNCT!

E aşa de refreshing să stai de vorbă cu un om hotărât să facă totul din şi cu dragoste pentru pasiunea lui, on my word!

Vorbeşte mult. Şi gesticulează. Cum să vă spun… Îmi place despre ea.

 

-Cine este Bianca Nica?

– Cea mai ambiţioasă şi perseverentă persoană pe care o cunosc. Şi fidelă! Mă ataşez greu de oameni, sunt selectivă atunci când vine vorba să-mi aleg prietenii. Cât despre pasiunile pe care le am, sunt persoana care face sacrificii pentru a-şi îndeplini scopul propus.

Aici, Bianca mi-a ilustrat ceea ce înseamnă sacrificiu pentru pasiune. Baza iceberg-ului e echivalentul  muncii pe care nu o vede nimeni şi care la un moment dat poate fi dispreţuită şi nebăgată în seamă. Brusc, eşti centrul atenţiei atunci când ceilalţi văd rezultatul muncii depuse. Bianca pregăteşte o surpriză muzicală pentru luna iunie (despre care vă voi povesti mai multe în curând), surpriză care prinde contur prin muncă şi pasiune. Acest proiect vine în colaborare cu Rus Iulia şi Marian Bocşa, este un dar de absolvire al celor trei pentru profesorul Conţ Cristian.

19a2556dcbb9ab7677b31f54ccb26497

– Cine te inspiră cel mai mult?

– Profesoara mea de canto pe care o admir atât din punct de vedere al profesiei cât şi cel al caracterului. E my favourite fairy godmother.

 

– La ce visează Bianca Nica?

– La o lume în care artiştii, mai ales cântăreţii de operă să fie capabili să treacă peste orgoliu şi să se felicite fără ranchiună.

 

– Keep calm and…?

– Follow your dream.

 

– De ce te regăseşti în genul acesta?

– Pentru că pot fi cine şi ce vreau. Cred că e cea mai complexă formă de artă, făcută pentru persoanele complexe din toate punctele de vedere. Dacă ai reuşit să faci un singur om din sală să se transpună în pielea personajului, să se identifice cu tine, ţi-ai îndeplinit scopul.

 

– Ce ai face cu o baghetă magică?

– Caracterul oamenilor să se reflecte pe chip acestora.

 

Şiiii, un top 6 al operelor ei favorite:

  1. Lucia di Lammermoor
  2. Traviata (visează la rolul Violettei Valery, acest rol fiind o provocare pentru ea. Vă las să o întrebaţi pe ea ce va face după ce va interpreta rolul!)
  3. Turandot
  4. Elixirul Dragostei
  5. Flautul Fermecat
  6. Aida
    Aici o ascultaţi interpretând „Mult mă-ntreabă inima” de Tiberiu Brediceanu. Jos pălăria, zic eu! https://www.youtube.com/watch?v=JITKMZc6w9U&feature=youtu.be

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *