Nescrise...

Către iubitul prietenei mele

08/03/2015
Scriu pentru o cauză mai nobilă decât un buchet de trandafiri și o cutie de Raffaello. Cucerirea inimii ei nu se oprește în momentul în care ea spune da. Cuvintele cheie sunt pentru totdeauna.
Prietene, să nu o lași niciodată singură la cumpărături. Du-te cu ea. Intră în cabina de probă și închide-i fermoarul la tot maldărul de rochii pe care ea le alege.
Periază-i părul după ce face baie. Spune-i că e frumoasă când gătește și e plină de făină. Sărută-i mâinile și binecuvânteaz-o în fiecare dimineață.
Citește-i înainte de culcare. Dacă vreodată va plânge, n-o lăsa singură, chiar dacă te respinge. Femeia puternică, harnică și frumoasă…, ei bine, mai plânge și ea.
Fă-i cafea dimineața. Oprește alarma și trezește-o blând. Începeți ziua împreună. Ține-o de mână pe stradă, pe scări, în mașină. Fă-ți timp și gătește cu ea. Iart-o. Iart-o în așa fel încât greșelile ei să nu nască resentimente niciodată. Când o ierți, uiți. Pentru că iubirea acoperă, nu face grămăjoare sub covor.

Nu-i spune că o iubești. Dovedește-o. Surprinde-o. Cum? Cum vrei și în cele mai nepotrivite momente. Iubirea nu are ceas. Nu are final.
De când îți spune da, începe maratonul iubirii. Maratonul vieții tale.
Fii tot ce nu poate ea să fie! Ajutorul potrivit.

Modelează-i inima după inima ta. După inima lui Dumnezeu.

Sursă fotografie: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *